saknad

äntligen börjar allt bli som vanligt igen, det känns bra.

Idag vart det "shopping" i gävle med linda, men man kan väl inte kalla det shopping för vi handlade ingenting, men vi var in i VARENDA klädaffär i hela jävla gävle.. men hittade inte det vi vela ha.
Så imorgon blir det borlänge, kupolen för våran del :) och tack stein som skjutsar :) förstår inte vad jag gör uppe nu, ska upp om 3timmar :/ men är ju inte ett dugg trött.. Tittade nyss på nån skitdålig film, usch. kommer inte ens ihåg vad den hette, men inte värd att nämnas iaf så.

varför ska alla komma tillbaka nu? nu när man har glömt och börjat om. tror ni att det hjälper att komma tillbaka efter 2år, 1-2månader? ni har sumpat det, inse det.

Nyår imorgon då, fyfan vad kul. kan inte fatta att det kommer bli så bra ändå! förra året var helt sjukt roligt och de här året kommer bli minst lika kul, det måste vara sällskapet som gör det :D får se om vi drar till smågrabbarna elr storpojkarn ;p MEN, denna nyår satsar jag inte på något med orange ;P haha..
Linda Nilsson, tack för att du finns!

aja måste försöka sova, blir en film nu och somna till den hoppas jag.

haha ^^

I värtahamnen i Stockholm, där Finlandsbåtarna anländer, finns en stor skylt som basunerar ut : "I kväll får 15 svenskar gonorré!"  Pekka Lamppinen, som precis stigit av båten, läser skylten och utbrister:
- Vilken jävla tur att man inte är svensk!


förlora

att förlora en bästa vän, är .. obeskrivligt hemskt/jobbigt.

vilket håll du än går..

Säljer biljetter till clubheat i sandviken den 11januari om det är nån som vill köpa :) bara att höra av er!  merinfo.   www.clubheat.se


Linda Nilsson, sommaren 07 har vart den bästa någonsin, fy fan vad kul jag hade då. Det finns så mycket jag har gjort med dig, som jag aldrig kommer att glömma. Vi har så grymt många roliga minnen som slår allt. Tex när vi tältade vid rödladan och på din gård, alla moppeturer, myskvällar, bilturer, våra kvällsdopp på sjöbacken, lussebandyn och såklart, alla jävla fester! speciellt den i bergby, du vet vad jag menar, haha. Jag kommer liksom inte kunna glömma det, även om vi blev ovänner och aldrig mer skulle prata med varann, så kommer jag alltid att minnas de där. oförglömligt helt enkelt :)
en sak ska du veta, att en dag, förr eller senare.. då kommer allt bli som då :)

Just nu har jag precis kollat klart på en film, "santa´s slay". den var väl hetl okej om man har lite humor ;p haha. vilket man inte har fullt ut när man sitter helt själv, haha. menmen, den dög.
Sen inatt satt jag vaken till ungefär 4 och kollade på film, tror det var "i think i love my wife", "blackwater"  och "Bloody mary". Blackwater var en skitfilm, likaså bloody mary :P usch var tråkig den var, men när man har sett halva så kan man ju inte bara sluta.. såatte. men den andra filmen var faktiskt bra, en hel del från verkliga livet. jag vet då en hel del som känner likadant.

har blivit en riktig film människa nu när jag fått min nya data :) så jävla skönt. menmen.
nu ska jag ta och ringa linda och kolla hur det blev. blir det inget idag så tar vi det imorgon istället. älskling och linda, en perfekt helg :D

julafton

24;e december om ca 10, sköööönt :) har nyss slagit in dom sista julklapparna och lagt dom under min egna lilla gran :) som moa och jag hämtade helt själv idag ;p men bra blev det trots allt.
Suck, är redan trött men kan ju inte gå och lägga mig än :S får ta och kika på en film elr så och ringa sara en sväng ;)
imorgonbitti halv åtta ska jag till parkbadet också, hur jag nu ska orka med det. men det är ju tradition för peter och moa, så jag är snäll och följer med och tar hand om moa :) efter det åker vi hem och öppnar våra paket, vidare till peters mamma. där dom äter mat, men inte jag. jag åker vidare till katarinas mamma i gävle, med pappsen och firar resten utav dagen där :) mysigt minsann, sen åker vi nog hem elr stannar i gävle, det vet jag inte än. vi får se :)

GODJUL iaf!



förresten så lär jag säga grattis till sara och hennes dryga pojke, jonas. dom firar en månad idag :) grattis!


maskeraaad

sjukt rolig kväll kan jag ju minsann börja med att tala om. sällskapet var kanon :)  träffade en hel del trevligt folk, men tyvärr en del mindre trevliga också. men sånt är livet:)  förstår inte vad jag har gjort, menokej. upptill dig nu vettu.
jag saknar dig, så fort jag ser dig får jag tillbaka varenda liten känsla, fyfan. vad har jag gjort för misstag, jag ångrar mig..


jaja, nu sitter jag här heeelt själv ;) medans mina kamrater "sover" haha. tolka det som ni vill.

och snart är det julafton, sköööönt med loooov ffs :) det var nått som verkligen behövdes. en smula sällskap av dig skulle inte sitta fel nu, coooome on!


jag kan....

sara o jag har minsann kommit på en massa saker som vi ska göra innan nyår, och vi ska tamifan göra dom också ;)
jag har ju som sagt redan börjat, jag har GJORT BORT MIG, haha. :) och inte bara en gång, utan en heeeeel dag:P började med att jag skulle visa vad jag skulle göra om en viss person kom och då höll ja på att snubbla på sara, jag gick in på killtoan på ikea, skulle bleka håret men glömde att ha i blekningspulvret, tog med saras jävla soppåse istället för min påse med mina saker :P haha. helt sjukt, fattar inte vad det var med mig den dan.. men KUL var det :)
handlat klart mina julklappar typ också, elr har typ 2personer kvar :) resten blir utan med andra ord, dom som inte varit snäll!
och så är jag sjuk, har så jävla ont i halsen :/ varför ska det komma nu, jag vill inte bli sjuuuk!

igår vart det skolan först, sen en sväng på stan med emma :) en grön bulle blev det också ;p sen gick jag och hälsade på sara på "hennes" dagis :) himla sötungar då!
och i helgen blir det KUL med brudarna ;) inga kommentarer! haha.


jag har världens bästaste vän, Sara lindén <3

stick!

trött på dig nu och ditt beteende nu, kan du vara låta mig vara och sluta låtsas? jag vet att du skiter fullständigt i mig, så varför spela. skit i mig istället och kör ditt race. du behöver inte allt och alla, inse det.
Jag trodde att jag hade det bästa, att jag inte kunde få bättre, men nu har tom jag insett att.. det jag har NU, är det bästa.


haft värdens underbaraste helg, så himla roligt och mysigt. det ska göras om :) men kärringar i stockholm, dom är fan dum i huvet :P haha.


Sara Linden, utan dig är jag ingenting. <3

00,13

Helgen planerad och klar :) fredag bär det iväg till stockholm till elins lägenhet, sedan blir det bara en skön och mysig hemmakväll :) lördag blir det shopping på stan och kanske nån bio elr nått :) sedan hem på söndag.
Kommer bli en underbar helg, har längtat efter de här!






Sara johanna lindén - föralltid!


tänk efter innan du går, vägen tillbaka är oftast svår

but it's much too late for now to be like yesterday             






sara lindén ♥


dont dream, its over.

hittar bara fler o fler bra låtar, inte likt mig. brukar bli att man sitter o lyssnar på dom gamla vanlig, men inte nu minsann ;p och sara gillar dom fanimej också ;)

Fredagen blev i ockelbo, med det gamla vanliga folket. och såklart skulle dom ha sina jävla snöbollskrig, men det var okej för den här gången, lite trevligt sällskap var det ju iaf:) sedan blev det film tills jag somna..

vaknade tidigt på lördagen och åkte till gävle med pappie, var på "julmarknad" och kikade pålite kläder :) har äntligen hittat ett par byxor jag vill ha :) det var på tiden. sedan blev det sandviken, en lugn med rolig kväll med sara o jannike :) hatar er, för jag älskar erat hår ;P och jannike, ditt jävla snack om diplom kan du skippa, för ingen av oss förtjänar dom ;p lite trevligt sällskap på kvälls/nattkvisten också! niiiiiice.

och nu sitter jag här, pratar med sara i telefon för att få ur mig mina aggresioner. hon får då minsann det inte lätt., haha. tänk vad mycket bortkastad tid liksom, allt på ingenting .. precis så det blev, som vanligt. hon, dom och jag. det blir alltid såhär. men nu är det bara att ta åt dig, jag lovar. jag ska inte bry mig!
För övrigt så känns det ju lite.. nej, jävligt tråkigt att det blivit såhär och att du tror så om mig. men det är väl inte så mycket jag kan göra åt det antar jag, inte nu. en jävligt fin, bra och snäll kille åt skogen.

Då var det bara att glömma och drömma, och satsa allt på skolan......

haha lågt eller vad? på henne det första du gör, men det förstod man väl :)


RSS 2.0