idag är ingen vanlig dag...

Vet inte riktigt vad jag ska säga.. inte ett grattis, inte ens ett ord? vad är de här?
Besviken kan man väl säga att jag är.. för det blir alltid skit den här dan ..

Jag är iaf glad att jag har min bästa vän, genom vått&torrt, Sara Lindën<3


14 september.

18år idag då, äntligen kan man väl säga :) haha.

Ja jag vet inte om de är jag som inte förtjänar bra födelsedagar eller vad de är.. men det blir alltid såhär på just "min" dag.. självklart. Men tack sara, för att du gjorde det till en bra början iaf ;)
Menmen, nu är det iaf smörgåstårta som gäller.

Godnatt..

Ja nu är det mitt i natten.. är vaken för att pappa mådde dåligt, vilket inte händer ofta.
Han kom hem, hade jobbat. Men åkte därifrån för hade var yr och svettades.. Han bara satt sig ner.. sen bad han om nått kallt att äta o dricka, så jag fixade de. Sen nu har han lagt sig, men säger att han fryser o de är inte preciskallt här :/ så undrar vad de är med honom jag.. kanske är medicinen?
Aja, blir iaf hemma imorgon utifall han ska åka till sjukan eller om de händer nått.

Nu är det mindre än en vecka kvar, känns konstigt, känns inte som om det är dags än liksom ;p menmen, 6dagar kvar iaf :) och lördag blire paaaaaaaaaartiee. Och älskade sara kommer för den delen också, kul att träffa henne igen efter hela sommarn :)
och på fredag kommer älsk hem igen, äntligen slut på hans praktik så jag får känna hans närhet  varje natt:) mysmys. slippa sova själv i en stor säng, haha.

Helt sjukt vad kärlek är underbart, måste vara bland det bästa som finns. Jag har då insett att jag kan offra allt för dig, allt. Sen om det är bra eller dåligt, bedöm själv. Men har insett hur stor del av mig du verkligen är: Skulle inte klara mig utan dig hjärtat .. 3,5år älskling och längre ska det bli.
Du är det underbaraste som finns min kärlek, så otroligt fin och underbar, snäll och gullig mot mig. Ja älskling, du slår allt. Tack för att du finns, och för att du låter mig ha dig, för mig själv, för att du låter mig säga att du är bara min, ja tack för allt.
MIn kärlek till dig har aldrig vart såhär stor, den blir bara större o större. Älskar dig bara mer och mer!
Du är mitt allt, vad som än händer, Erik Lüdicke <3


RSS 2.0