kära blogg

Nu sitter jag uppe hos mormor i Luleå och ska snart ta mig ett bad hade jag tänkt :)  runt 21-tiden är det dags för hemfärd, ungefär 7timmar i bil :p häärligt.
Haft det trevligt här uppe iaf, myst med mamma, älsk och mormor i ett par dagar :)
Imorgon när jag har kommit hem och sovit ut lite så ska jag till Gävle och fira Katarinas syster kille som fyller 40år. Ska ha nån fest ien lada, så ska jag vara bartender :) riktigt roligt ska de blir. Sover nog kvar där också.
Det var allt för mig.

kära blogg

Gått lite segt på blogg fronten på sistone men får skärpa till mig :p haha.
har inte hänt så mkt, har vart i rättvik/mora, träffat hjärtats pappa, syster osv från usa o så. Sen har det vart allmänt mys, hunnit vart sjuk eller lättare sagt är kan man väl säga.
Nu blir jag hemma den här veckan, sen tar mamma, jag och älsk audin upp till luleå och hälsar på mormor en vecka :) mys.
När jag kommer hem därifrån  så ska jag jobba som bartender i Gävle på ett 40års kalas, blir säkert jätte roligt :) om inte annat en extra slant i plånboken.
Och vad gör jag vaken nu då? jo jag sitter och kollar på Gustav :p medans killarna håller på ute i garaget. Sitter även och kollar på däck och fälgar som jag ska åka och köpa imorgon :) i stockholm, alltid roligt med en roadtrip hit o dit :)

Nä nu ska jag ta o somna till filmen för att jag ska komma upp i lagom tid imorgon:)
Nattinatti!


Jag älskar min erik väldigt väldigt mycket :)


kära blogg

Läste precis Maria´s text på hennes bdb,  fick tårar i ögonen på en gång. Vet verkligen hur du känner. Det är så sjukt..
Lär ju säga att jag saknar pappa nå otroligt mycket, jag har aldrig saknat någon så mycket, det gör verkligen ont inombords.
Jag ville göra dig stolt, visa dig att jag klarade skolan, tog studenten, fixat jobb.. att du skulle få se mig växa upp, flytta hemifrån, skaffa barn.. ja allt.
Aldrig mer kommer jag få se ditt leende, aldrig mer kommer jag få höra dig skratta, inte ens kunna krama om dig och säga att jag älskar dig..

Men en sak är klar, du är min pappa och världens bästa pappa.

kära blogg

Just nu sitter jag här helt själv medans älsk o hammarlund är i ulvsta och hämtar nått, men inte gör de mig nått. Har ju gått o blivit beroende av de här jävla sims igen. Spelade de konstant för bra många år sen och nu har jag börjat igen, dumt nog.
Men roligt är de ju ;p för er som ville veta.

Har vart hemma en natt nu, känns skönt de också :) sov hos mamma och satt vid en varsin data (jag, erik o moa) och spelade sims heela natten typ :p käkade pizza gjorde vi också.
Lämnade in min stereo som kurkade ur häromdan också, så skulle tillbaka på måndag och hoppas på pengarna tillbaka såklart. Så jag kan köpa mig en ny bra stereo, ikke från biltema.

Ja imorgon ska jag till biltema och kika hur de går, sen ska jag nog vidare mot Rättvik igen :) var nån fest med hans syster, hennes man osv imorgon. Så blir väl o åka dit :)
tiden går så fort, redan augusti.. men om en månad drar jag utomlands iaf! hopps på den 13/9 till Thailand :D
hääärligt hääärligt.

Slänger väl in lite bilder från veckan lite senare, ska spela lite först;p


RSS 2.0