lördag, söndag, MÅNDAG :D

just nu sitter jag här och gör ingenting, nyss duschat och kollarpå film med pappie och katarina :) tror den hette "gone baby gone", skitseg i början men grymt bra sen iaf :) värd att se, men ganska hemsk film ..

lördag nu, söndag imorrn och sen äre måndag :D då blir borlänge med sarish ;D hoppas jag, och hoppas på det bästa. längtar faktiskt :) ska bli kul.


jaja nu ska jag dra mig.

ny blogg :)

tack så mycket för hjälpen, vart ju bra till slut :) får duga så länge iaf.


aja, ikväll då. verkar inte hända mkt alls .. antingen åka till sara eller festa. grymt festsugen faktiskt, men ändå sugen på en lugn hemmakväll också. får se var de slutar :P



a never ending story

Vet inte riktigt hur jag ska börja, elr jo faktiskt. jag saknar dig är en bra början, vilket du redan vet, men som jag ändå vill säga..förstår liksom inte vad som är så speciellt? nu har vi ingen speciell kontakt, men ändå saknar jag dig och ditt sätt liksom. Det vi hade förr var iaf grymt underbart, förstår inte riktigt hur det bara kunde försvinna sådär men ja.. då kände jag att jag kunde ge allt för dig, jag visste vad du hade gjort och vad du kände, men ändå vela jag ha dig, jag gav inte upp. 2månader, utan mening.. sen blev det som det blev. men nu vet jag inte längre, jag saknar dig så pass mkt så jag .. ja jag vet inte. antar att det börjar komma tillbaka, vilket det inte borde göra, för jag vet hur det kommer sluta, precis som förra gången.. och då är det ju ingen mening.
jag vet att jag skulle kunna ge allt, sen är frågan vad du skulle kunna satsa. (?) men en sak är klar, jag har absolut inte glömt dig, elr det vi "hade" förr.. det är och kommer vara ofärglömligt och speciellt. jag kommer nog aldrig glömma dig, du var liksom speciell på nått sätt.. två veckor och jag visste att jag tyckte om dig, det var 3år sen jag kände så sist.. så jag vet ju att de var äkta. och äkta kärlek, försvinner aldrig.

du får ju kommentera.

Mys.s.

kalla mig batman^^

Ja, en helt vanlig dag, men ändå mycket roligare än alla andra. Somnade inte försn 04,30 och skulle upp 05,45 :/ men sånt man får ta, det var värt det;) annars har jag faktiskt varit ovanligt pigg hela dagen, fram till idrotten.. men tog en extra lektion, var med på sara, angelica och jannikes idrott också :P spelade badminton.
Men i alla fall, sara försov sig idag. så hon kom inte försn halvett den tråkmånsen. men jag, angelica och jannike roade oss bra iaf.. haha. lunch först, tog jag och angelica tog fanimej hela äppelkartongen ;P nästan. Sen stod vi bara där... och det var det som var så roligt. haha. ni förstår inte eftersom ni inte var där, det måste upplevas.
men det var nått jag inte fattade försn efter ett tag, så sa angelica "ett år senare" elr nej, så ändrade hon till "ett LJUSÅR senare" hahahaha. skrattade så jag grina..
sedan har vi kommit fram till att ni kan kalla mig batman, varför vet bara angelica och jannike :)

torsdag imorgon, börjar tidigt :/ sen blir det parkbadet med tjejligan igen då :P hoppas på bättre folk där denna gång :) sen är det helg, men först praktik på IcaMaxi 08-16, sen borlängeantagligen :)
och där blir det fest, var ett bra tag sen nu :P nyår senast tror jag.. får se hos vem det blev, men fest ska vi fanimej slå till med :)


SaraLindén, du är världens bästaste vän. Du finns alltid där, i vått&torrt vännen, föralltid <3


tack för mig, hej!

haha ^^

En svensk sitter å äter frukost på ett café. vid sidan av honom sitter en norrman som tuggar tuggummi. äter ni svenskar hela brödet? frågar norrmannen. ja naturligtvis, svarar svensken föruundrat.
norrmannen leker med tuggummit i munnen å säger:
de gör vi inte hos oss, i Norge äter vi bara de innersta av brödet. brödkanterna samlas i en container, bearbetas och formas till croissanter och säljs till brödkanterna samlas i en container, bearbetas och formas till croissanter och säljs till sverige norrmannen frågar vidare: äter ni marmelad till brödet oxå?
svensken svarar lätt irriterad: ja naturligtvis medan norrmannen högljutt tuggar tuggummi säger han, inter hos oss i Norge äter vi bara färsk frukt till frukost, skalen och resterna samlas i en container och bearbetas till marmelad och säljs i sverige nu blire svenskens tur att fråga: säg mig en sak, har ni sex i norge?
norrmannen ler o svarar, ja naturligtvis ahr vi sex svensken lutar sig över bordet å frågar, va gör ni med kondomerna efter ni har använd dom?
vi kastar dom svarar norrmannen, nu börjar svensken le... sedan säger han inte hos oss, i sverige samlar vi alla använda konomer i en container bearabetar dom, smälter dom och säljer dom som tuggummi i norge.

HAHA, det kallas humor.

Förresten så färgade sara håret på mig idag, så skakade sara färgflaskan och efter ett tag skrek hon " fan, nu kom den!" HAHAHAHA

M.M

det finns mycket jag har förlorat genom tiderna, men dig vill jag verkligen inte förlora.. du är något som betyder mer än dom andra, något som får mig att skratta och må bra dygnen runt. hur du gör, det vet jag inte. men du gör det bra. jag vet inte hur jag ska göra, elr vad jag ska göra, för att få tillbaka det som hade, om det ens går. men jag skulle kunna göra vad som helst för det vi hade.. kommer du ihåg när vi cyklade, du satt på pakethållaren och vi höll på skratta ihjäl dig? och jag skjtusade, men kom knappt framåt för jag skrattade så hemskt, kommer du ihåg vad vi sa då? - "så här roligt har jag aldrig haft med någon annan förr, det är bara med dig jag har såhär roligt". jag står kvar i vad vi sa då för jag tycker fortfarande likadant.. och alla kvällar vi kom hem sent, för att vi hade vart och hälsat på massa folk, och nästan varje gång vart vi sur för att vi lära åka hem, och kunde sitta och snacka om kvällen som hänt i flera timmar. jag saknar allt, exakt allt. det vi hade var underbart.


men lova mig en sak?  du får aldrig glömma bort att jag älskar dig.

saknar

"Gabriella är min bästa vän, du betyder mest. låt inget förstöra det här nu !"

vart tog du vägen? en stor del av mig saknas.. och jag vill ha dig tillbaka vännen.

SARA LINDEN<3

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTASTE VÄN :D
18ÅR IDAG, MEN INTE ETT DUGG STÖRRE ;)

d r a å t g ö ö r s !

snart fredag, och då fyller bästaste vän 18år :) fuskigt, men du ska få se på faan :D haha. riktigt taggad redan faktiskt, ska bli himla kul :) jävligt dumt av dig att dissa oss för krogen bara ;P men förstår att jag kommer göra samma sak såatte.

nu, ja nu borde du förstå. märker du inte hur hon håller på? att hon gör precis som jag sa till dig? nu är det ju försent, men nu borde du iaf tro på mig. vill du veta vad som kommer hända sen? jag kan tala om för dig, jag vet hur hon funkar. så jävla trött på er nu .. jaja, två flugor i en smäll, BYE!


SaraLinden, LindaNilsson & ErikLüdicke - allt jag behöver, ni kan inte beskrivas med ord <3

tagga!

snart fredag, och då fyller bästaste vän 18år :) fuskigt, men du ska få se på faan :D haha. riktigt taggad redan faktiskt, ska bli himla kul :) jävligt dumt av dig att dissa oss för krogen bara ;P men förstår att jag kommer göra samma sak såatte.

nu, ja nu borde du förstå. märker du inte hur hon håller på? att hon gör precis som jag sa till dig? nu är det ju försent, men nu borde du iaf tro på mig. vill du veta vad som kommer hända sen? jag kan tala om för dig, jag vet hur hon funkar. så jävla trött på er nu .. jaja, två flugor i en smäll, BYE!


SaraLinden, LindaNilsson & ErikLüdicke - allt jag behöver, ni kan inte beskrivas med ord <3

lista

1. vem är din bäste vän? Sara&Linda!
2. vem älskar du? världens underbaraste, erik :)
3. vem hade du senast sex med? erik
4. vem vill du bli full med? malin. som hon sa, det var längesen!
5. vem är den bästa artisten? finns många
6. vem prata du senast med i telefon? linda :)
7. vem har du en liten crush i? ...
8. vem är snyggast i hela världen? Chad Michael Murray
9. vem skulle du ge bort en hel miljon till om du va tvungen att ge bort de? Sara eller mamma och pappa.
10. vem är snällast i världen? mormor såklart :)
11. vem är din bästa kompis? Sara&Linda!
12. vem vill du prata med? malin, för jag saknar henne.
13. vem sov du senast med? Erik och andree :)
14. vem såg du senast full? alla i mobygården på nyår.
15. vem vet allt om dej? sara, linda och malin vet nog mest.
16. vem kysste du senast? min älskling.
17. vem kramade du senast? äääälsk!
18. vem kan berätta allt för dej? vännerna.
20. vem är din största crush genom tiderna? hm, M.P

RSS 2.0