brunett / blondin?


grattis pappa!

Grattis pappa :) som fyller år idag.
idag har jag bara jobbat som alla andra dagar, kommer hem och stinker fisk :P haha.. sen firat pappa såklart, smörgåstårta och "överrasknings" tårtan ;D  "pappa 23år, nej 43år".  hahahahha.  Jaja, snart är det min tur att fylla år också, bara 66dagar kvar ;)

har suttit och funderat sen midsommar, eller om det var helgen före, att jag skulle skriva en lååång blogg. kände verkligen så mycket, är så himla glad och allt :) och tänkt bara skriva allt liksom, men det har inte blivit av än :P har inte haft tid, har jobbat och kommit hem sent om dagarna sen somnat typ :P så ja ..
men nu sitter jag iaf här och skriver :p haha.
Imorgon kommer älsk, fast först ska jag jobba till ... fem tror jag de var :) sen ledig för första gången på hela lovet typ ;p skööönt. så då blire mys hela helgen, kanske följa med hanna till lyran en sväng också :) får se hur de blir.

jag känner hur det börjar närma sig, att fylla 18. alla tar en som vuxen, åtminstone på vägen till. litar mer på en, låter en göra saker utan att ha sån koll .. så jävla skönt ska de bli :) som sagt bara 66 dagar kvar nu ;)

Jag har en sak som betyder allt för mig, som sagt, offrar vad som helst för dig hjärtat. det har jag alltid sagt och jag står fast vid det. jag har något som betyder mer än allting annat, något jag verkligen inte klarar mig utan, min livsglöd. Det spelar ingen roll vad folk säger eller gör, dom kan inte styra över kärleken .. så är det bara. tråkigt att man ska förlora så mycket på vägen, för något man älskar och inte kan styra över. Men kärlek är ju inte lätt, såatte.. Jag är iaf världens lyckigaste med dig älskling, jag kan inte tänka mig att leva utan dig .. en vecka och jag håller på saknar ihjäl mig efter din närhet, dina pussar och när du ligger där brevid mig och säger "jag älskar dig". Det finns inget bättre!
Jag älskar dig mer än allt annat, och det  vet du :)
ErikLüdicke   my baby, he´s all that!


jag är världens lyckligaste människa,
jag har allt jag behöver, allt allt allt.
Du kanske har fler saker, du kanske är miljonär.
Men jag har något värt mer än alla saker
i världen, mer än alla pengar.
Jag har något du aldrig kan ta ifrån mig,
jag har min Erik lüdicke.



Och annelie, om du läser det här. Jag har gjort fel och det vet jag, och jag har bett om ursäkt och försökt få dig att prata med mig. Om du inte lyssnar eller vill det, så finns det inte mycket jag kan göra, tyvärr.. Jag vill bara att du ska veta det här inte har förändrat mig eller erik på något sätt, det är precis som före, fast bättre! jag är samma person, jag har inte förändrats.. jag saknar att ha den där snälla och glada annelie där på sidan om, som man alltid kunna komma till. det betydde mycket för mig ska du veta. ge mig en chans och bevisa sanningen..



det är väl nu man förstår vilka dom äkta vännerna är.
för du är ett gott jävla exempel på motsatsen.
sårat, svikit & snackat en jävla massa skit.
och jag kommer aldrig, aldrig kunna se dig i ögonen
och se dig som samma vän igen.
du är en person jag alltid litat på
och tro mig, det har ändrats.

RSS 2.0