jag älskar mrjet

jafyfan, kan man säga nå mer än att jag älskar mrjet? satt uppe till klockan 4 inatt bara för att jag hade gett mig fan på att jag skulle hitta ett billigare flygpris .. och vad gjorde jag? joo halv fem så hittade jag för 9726kr ;) den ni! så idag blir det nog att boka resa kan jag lova er :) mammsen lovade mig för några dagar sen, att om resan kostade 10,000 så kunde jag få åka ;P så jag har nyss pratat med henne och hon "godkände" resan;) gäller bara att övertyga pappsen :D

jag är överlycklig just nu :D idag är det min dag :)

älskling o jag har redan planerat halva resan, ska ju bli så grymt mysigt. gå där på stranden i solnedgången .. ta kvällsdopp osv :) MYS! sen har jag ju en liten överraskning, men den skriver jag inte här ;)

dagens horoskop

Jungfrun 23. augusti - 22. september
Du kan inte ändra på de saker, som redan har skett, men du kan visa,
att du av hela ditt hjärta önskar att komma vidare.

far å flyg ^^

Sitter här och planerar resa till Eriks pappa i västindien, men de är helt jävla otroligt. hade jag bokat igår hade det kostat ungefär 9500kr, men dum som jag är så gjorde jag inte de. så nu kommer det att kosta mig ungefär 20,000kr ist :S vet inte riktigt om de är värt det .. 10,000 hade jag lätt tyckt att de var värt för 3veckor i västindien med älskling, men nu vet jag inte.. Plus mat och fickpengar.. men de vore ju sjukt mysigt!
Ja vi får väl se hur de blir iaf då, 17mars åker vi isf såatte ..
vad tycker ni, åka elr inte åka?


SaraLindén, världens bästaste vän! jag saknar dig!

07,25

vakna nyss.. och nu ska jag göra mig i ordning sen ta mig till bussen. skolan 9-12 idag, sköööönt.
Somnade tidigt igår, somnade framför tvn, skönt de ändå :) menmen. nu ska jag klä på mig och smink mig.
tack fööör mig!

01,35

jag kanske är dum som tycker så illa om dig, för ingenting, men nä.. efter allt så är jaginte ett dugg dum faktiskt. jag lovar dig, den dagen du står där ensam, då ska jag skratta åt dig!

känner mig på grymt bra humör nuförtiden faktiskt, allt går framåt :) skolan börjar bli rolig, jag har mina vänner, jobbar på och roar mig :) bättre kan det nog inte bli, veckorna går bara fortare o fortare! denna vecka har jag umgåtts med min vänner, mest anna & mikaela :) vart till gävle i torsdags och fikade, fönstershoppade och firade alla hjärtans dag helt enkelt :) sen åkte jag hem till älsk och var där några timmar, sen bar det tillbaka till sandviken så kom bästaste vän och sov hos mig :) en myskväll är aldrig fel.
sen i fredags umgicks jag med sara en sväng, sen kom älsklingen till mig och kikade på film o så. Sen på lördag morgon åkte han hem, och jag sooooooov ut kan man kalla det ja. Sen åkte jag också till ockelbo runt, och sov där. Kikade på melodifestivalen med älsk, viktor, berra, hansson och björn :) riktigt mysigt faktiskt. synd bara att lasse lindh och ockelbo nina inte gick vidare ;P för där rök berras 400kr ;p haha .. sånt som händer. sen bar det vidare.

Idag har jag vart på information för vandringen som blir i augusti och jag fick vara med som tur är:) längtar lite redan faktiskt:P blev bjuden på lite mat också, sen tog jag tåget till gävle och mötte anna och mikaela där :) TOBBE TROLLKARL säger jag bara, ni vet inte vad ni missade! den grabben kan, "hellre tvättmaskin än tvättbräda" .. och dansen var bland det hetaste jag sett;D jaja, sen kom min sötnos in till stan, så han, dennis och jag gick till max medans jag väntade på mitt tåg, jag tog tåget hem och efter de har jag bara tagit det lugnt :)
dags att sova nu kanske, efter det 42min långa samtalet med lias ;D tack för att du är så ärlig gumman, du vet hur mycket det betyder! 


allt detta har jag skrivit enbart för att jag vet att du läser och vill veta.


Sara Lindén, världens bästaste vän! du är en vän som aldrig kommer att försvinna, vad som än händer :) tack för att du finns<3

söndag kväll ..

Jadu, vart på tobbe trollkarl idag :) fy tusan vad bra han var! hahah ;D  sen så är det bestämt att jag ska vara med och vandra också, ska bli grymt skönt :)

pratar med lias i telen nu, min lilla snackis ;P sen blir sängen :)

kan inte frysa tiden.

Skrev i förra inlägget att jag skulle skriva ett lååångt inlägg om helgen, men har tappat lusten för det faktiskt. men iaf, så började lördagen med att jag tog tåget till borlänge, efterlängtat. stjärtisen mötte upp mig på station och vi drog direkt till kuppan :) gick runt där och jämförde priser på hårfärg i flera timmar, plus att vi kollade på skor. sen när det var dags att äta så såg vi "tacobar" och vart grymt sugen på det, men snål som vi var, så blev det donken iaf :P annars skulle inte pengarna räckt till resten av kvällen ;P jaja, åt på donken och SÅKLART, precis när vi beställer, så säger dom att de var fel på läskautomaten, så vi fick vara nyttiga med en juice. men 5min senare så funkade den igen, så de var nog inte meningen att vi skulle ha cola :P menmen sånt som händer.  åkte hem, färgade håret och spelade lite kort med fuljonas också :) haha. han som tycker att vi är seg? herregud, vi var ju snabb, tog ju bara 1timme :) som vi var ganska stolta över ;P aja, tog bussen till "ringen" och hälsade på lite folk. började och slutade "bra" kan man ju säga. elr ja.. ett hej och ett hejdå är alltid trevligt ;P annars var kvällen helt kanon, lärde känna mkt nytt folk som faktiskt är helt okej :) lite komiskt de där med brorsan bara.
" gud vad han var lik ......"   " nää, verkligen inte. "  inte så lite komiskt heller, när vi sen får veta att dom är bröder ;D haha.. menmen, sen träffade även folk man inte träffat på hur länge som helst, shit vad folk förändras alltså.. men ändå, kvällen fortsatte, dans och skratt. borlänge bor dansar lite speciellt för er som inte visste ;P haha.  och vissa skrattar även jäääävligt konstigt ;P de är inte många som låter som en häst, sen en gris emellan åt!!
men sen åkte vi iaf hem.. och såklart, när man inte kan, då vill du. du är sjuk i huvet du!
sen igår så var det däremot en skitbra dag.  kanske inte att vakna, men iaf ;D började göra oss i ordning nästan direkt, drog till grabbsen och käkade pizza, elr ja kebab då. men en sak är säkert, jag skulle aldrig ha betalat 300kr för pizza, som andre ;D rätt åt honom;) han fick minsann igen för ja.. haha. sedan gick vi tillbaka hem till dom, kikade på barnkanalen och när killarna spelade gitarr ;p mysiiiiiiiiiigt. sen bar det tyvärr hemåt. och som vanligt, så fick jag ett sms när jag precis hade åkt förbi falun, när det INTE GICK. som alla andra gånger du vill. som sagt, nått fel har du :) det var de. en helg att minnas iaf, för den lär aldrig mer få upplevas på liknande sätt!

förresten, mitt horoskop lördag, söndag och idag stämmer så jävla BRA!

lördag, "Du kan ha gjort något, du vet, att du kommer få höra för länge. Men ärligt talat: Skall du inte bara låta de andra snacka? "
söndag, "Ju mera du själv tror på, att det kan lyckas, ju större är chansen också för, att det faktiskt kan sluta på det sättet. "
idag, "Hur mycket du än önskar det, kan du inte få tillbaks dåtiden eller frysa nutiden. Det måste du erkänna för dig själv."

alla tre stämmer så sjukt bra, det är exakt meningar typ som jag har suttit och sagt till dig sara, hela helgen. och dagens, ja de är sjukt ..

Aja, tack för en bra och minnesvärd helg hjärtat. du är verkligen allt jag behöver, jag har insett att jag klarar mig utmärkt såhär, så länge jag har dig :) jag älskar dig såååååååhär, elr nä såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhär mycket världens bästaste vän, sara linden! I vått o tortt, föralltid :) <3


lördag

gårdagen/kväll/natten var minst sagt rolig ;P
inte alltid ens vänner är snäll heller, "oj, hennes röv syndes ganska bra ändå. men äh, hon lider inte av de om hon inte vet" HAHAHA. tackar för den ;p




mer kommer sen när jag kommer hem, då blire ett lååååångt inlägg ;p

ica maxi :)

Japp, nu ska jag alldeles strax ta och pallra mig till bussen :) ska på min fjärde praktik dag. och det är ffs fredag nu, det är heeeeeeeeelg :D efterlängtade helg! fredag sen LÖRDAG.
blir nog att jag åker tidigt på lördag morgon till borlänge iaf :) gå lite på kupolen och fika med sara elr så. får se vad vi hittar på, kanske färgar mitt hår också. får se.

Igår somnade jag klockan nio, förstår inte hurjag lyckas. men grymt skönt var det iaf.

jaja, nu ska jag dra mig.

RSS 2.0