arlanda, byebye

Sitter här på arlanda efter en liten krånglig morgon kan man väl kalla det:P började redan igår kväll .. då kom vi till elin i stockholm, då erik kom på att han hade glömt sin ipod i äckelbo, så den blev han utan :P han blev tjurig och gav till slut med sig om att han kunde ha elins mp3. därefter började vi packa, då jag fick ännu mera bagage av elin, som vi ska ta med åt anna :P så jag fick nästa på gränsen till övervikt (enligt elins våg som var cp). Jaja, elin och hanna började vaxa benen, men det gick skit, så det var inte ens nån ide :P haha..  erik och jag gick och la oss en stund och vaknar av att hanna kommer in och säger "gabbe, gabbe! vakna, klockan är 04,08!! vi har glömt bort tiden!". först trodde jag inte på henne, men insåg tillslut att de var sant.. taxin skulle komma 04,30 så bråttom kan man väl kalla det:P PLUS att alla fyra skulle duscha, fast det slutade med att erik och jag inte hann .. men iaf, så kom taxin och 04,40 åkte vi iväg mot arlanda. usch, rädd vart vi iaf. det var en turk som körde och han körde 160 där det var 110 :P usch, plus att han hade jobbat hela natten .. men vi kom iaf fram. har checkat in min väska o så. och erik, anna och hanna gick precis in. Så nu sitter jag här helt alone :P med  turkar breve migsåklart, uscusch..
sitter bara och tänker på vad som kan hända jag:P att flyget blir försenat och jag inte hinner med det andra från london .. eller att det är nå terrorister med på flyget .. elr nått:P när jag är själv liksom. men men, dom möter upp mig i london och jag åker samma flyg som dom resten av resan :)

Nu ska jag ta och ringa o väcka min stjärtis ;D måste ju säga hejdå till mina kära :) redan väckt pappsen och mamma ringde nyss. Oj, nu fick jag ett sms av min farmor också ;D hon vela ha ett kort när jag kom fram, och det ska hon såklart få :)

hejdå sandviken, hejdå sverige!

Nu har jag precis packat klart och jag klarar mig utmärkt med vikten :) äskan fck väga 23kg och min vägde 12 kg ;) helt otroligt tyckte mamma, som gick och skrek att jag var körd hela tiden :p haha.
menmen, en kort sammanfattning helgen lär ni väl få..

I fredags kom min lilla gullunge ifrån borlänge hit :) vi drog till ockelbo och umgicks/firade min älskling .. som fyllde 18 i tisdags :) "bara" ett halvår kvar för mig nu ;D haha .. sånt är livet, men jag klarar mig :) blev inte så mycket folk eftersom vi inte vela släppa in alla småfjortisar :P men vi hade kul iaf. älskling, jag, sara, sunkan, martin och dennis :) och de ligger inte i släkten sara ;P däremot var kvällens höjdpunkt martin, haha. hans skratt, han var dum nog att gå på att dennis o sara hade en unge tillsammans och var förlovad ;D då har de gått för långt! haha.  sen försökte han se nykter ut och han påstod att han lyckades .. men jag vet inte riktigt om jag håller med om det :P jaja, det var den kvällen, finns en hel del bilder som kankse kommer ut senare :)

igår, lördag, så tog jag det bara lugnt :) var in till gävle och träffade pappsen en sista gång, trodde jag iaf. jag fick 1200 oväntade kronor av pappa, helt otroligt :P menmen, himla snällt iaf :) sen fick jag dessutom ett minneskort till kameran, på 2gb, så nu kan jag knäppa runt 2500 bilder:D TACK PAPPA! resten av kvällen satt jag här på mitt rums golv och kikade på melodifestivalen samtidigt som jag packade, tills jag upptäckte att väskan var för stor i måtten enligt hemsidan. så jag fick typ panik, så som tur var kom pappa och katarina ändå från ockelbo med pappas resväska :) så nu har jag en liten, men den blev perfekt :)  nu längtar jag riktigt mycket.. men har ändå inte riktigt insett  att jag ska åka :P aja, lär väl märka det när jag sitter på flyget iaf ;D

nu ska jag ta och stänga av min data och lägga ner mina saker i handbagaget och gå ner, för eriks mamma och erik är på äg hit och sak hämta upp mig :) ska dra oss mot sthlm till elins lägenhet och sova där inatt, och ungefär ... 05,00 åker vi hemifrån imorrn, roligtroligt:P  menmen, jag kommer iaf att ringa och väcka sara och prata med henne en timme medans jag väntar på mitt flyg som går 09,00. så nu vet du vad du har att vänta dig ;)

Sara lindén, världens bästa vän. Jag önskar verkligen att du kunde ha följt med, då hade ALLT var perfekt, de är nära inpå perfekt nu också, men du fattas. jag lovar dig, ett vykort ska du få, och det SKA sitta på KYLSKÅPET tills jag komme rtill dig nästa gång;) kommer iaf sakna ihjäl mig.. kommer att bli tomt utan dig, och att inte kunna ringa dig och prata 1timme om dan elr nått, går ikke :/ jävla piss att de ska vara så dyrt att ringa o så.. menmen. nått sms kan du nog få iaf, kanske ett samtal också ;) du ska iaf veta att jag inte kommer försvinna från dig, bara för att jag inte är där du är, eller i närheten av dig, jag finns alltid här för dig, även om vi är på två olika delar av jorden, vått eller torrt, så kommer jag aldrig att svika dig. tack för att du finns och för att jag fick träffa dig en sista gång i helgen, det betydde mycket ska du veta :) Jag älskar dig gumman, det vet du. och inget, ja jag menar INGET, kan komma emellan oss :) föralltid bästaste vän! <3

9 dagar kvar!

RESAN BOKAD NU :D fasen vad jag längtar redan .. och det är bara 9 dagar kvar :) ska bli så inåthelvete kul iaf.  3underbara och mysiga veckor med älsk :) min överraskning kommer att bli av, mer får ni inte veta försn jag har kommit hem ;p
¨
sen blire stockholm med bästaste vän imorrn, eller ja idag! ska på alicia keys på hovet, satan vad kul. Just nu går allt bara framåt! jag är mycket gladare än jag brukar och jag tycker tom. att skolan är rolig nu :) jaja.
Jaja, måste sova nu, ska upp om 3timmar :P bussen går nämligen 07 från Gävle.

Jag älskar min Erik Lüdicke mer än allt annat, du är verkligen allt för mig. tack för att du finns och för allt du gett mig genom åren!        11-03-05 , ett oförglömligt datum!


I can wait forever

You look so beautiful today
When you're sitting there it's hard for me to look away
So I try to find the words that I could say
I know distance doesn't matter
But you feel so far away
And I can't lie
But everytime I leave my heart turns grey
And I, I wanna come back home to see your face tonight...

Cause I just can't take it
Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
I can wait, I can wait forever
When you come my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
I can wait, I can wait forever...

You look so beautiful today
It's like everytime I turn around I see your face
The thing I miss the most is waking up next to you
When I look into your eyes, man, I wish that I could stay
And I can't lie, but everytime I leave my heart turns grey
And I, I wanna come back home to see your face tonight...

Cause I just can't take it
Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
I can wait, I can wait.. I can wait forever
When you come my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
I can wait, I can wait.. I can wait forever...

I know it feels like forever
I guess that just a price I've gotta pay
But when I come back home to feel your touch makes it better
'Til that day there's nothing else I can do

And I just can take it
(Just can't take it)
Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
I can wait, I can wait.. I can wait forever
When you come my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
I can wait, I can wait.. I can wait forever...

I can wait forever
I can wait forever
I can wait forever
I can wait forever
I can wait forever... 

RSS 2.0