taggad

Ligger här i sängen och ska lägga mig nu, men kände mig tvungen att skriva en kortis här först:)
Imorgon ska jag med klassen till sthlm, studiebesök på donken tror jag de var sen vet jag inte mer. Kul att träffa flickorna igen:)
Jaja, imorgon åker pappa till kroatien också :/ lite avundsjuk eller vad. fast han tycker inte jag borde de vara, efter min lyxresa :P haha. men det är klart man är det iaf. han kanske tom ska följa med nästa sommar när vi ska dit igen :) får se vad som händer.

Tid bokad för tatuering nu också, 6juni. Riktigt taggad på den nu faktiskt :P fast ont kommer de nog göra :/ usch, men sånt man får ta:) de är de värt;)
Då får jag träffa älsklings sara också, hon måste ju såklart komma och kika ;)
helt fullbokad nu känner jag, har inte ens tid att åka till borlänge :s förstår inte hur de kan vara så mycket. menmen, hoppas hon kommer och kikar på sikta i ockelbo med mig iaf (a)
Nä nu ska jag ställa ifrån mig datten. Godnatt allihopa!

Jag älskar dig mer än ord kan säga, du är den enda för mig.    Erik Lüdicke - föralltid ♥


det finns bara två av oss, och det är vi.

ligger här i sängen nu.. vet inte vad jag ska göra. Denna morgon började inte särskillt bra, stressade till bussen, glömde mobilen så jag fick hoppa av bussen.. kom tillbaka hem hit och sen dess har jag bara grinat .. vet inte vad jag ska ta mig till längre. det finns ingen, absolut ingen här hemma eller överhuvudtaget i hela jävla gävleborg som förstår mig eller tror på mig. då är det inte lätt..
men en sak är jag helt säker på, att utan erik lüdicke, så är jag absolut ingenting.
Jag skulle inte må bra, inte ha det bra, helt enkelt må SKIT. Skulle inte klara mig liksom..
3år och man är fast säger jag bara. spelar ingen roll hur andra är, att släppa taget är omöjligt, fast iofs vill jag inte heller men ändå. Så vad som än händer, så skulle jag alltid kunna satsa allt på honom, han är liksom min livsglöd, mitt liv. han som får mig att vilja leva och må bra.

Sen finns det en till, som jag heller inte skulle klara mig utan. fast som jag på sätt o vis gör, fast bara på avstånd. Och det är såklart världens bästaste vän, utan henne skulle jag inte orka med alla svåra stunder. Henne kan jag ringa dag som natt, det spelar ingen roll. Alltid finns hon där för mig, och jag för henne också såklart.

Tack för att ni finns, för utan er skulle inte jag finnas. Jag älskar er <3

bort från allt , ja tack!

Det här går inte längre, utan världens bästaste vän klarar man sig inte. Sen du flytta har allt blivit ett helvete. Ja, allt håller på att går åt helvete, familjen, skolan, kärlek, jaa ... allt. Vet inte vad jag ska göra för att allt ska bli bra, vill bara åka till borlänge, bo där ett bra tag och sen komma hem igen.. synd att det inte är så lätt att bara göra de bara .. 
Ingen här "hemma" bryr sig, ingen stöttar, ingen har någon medkänsla .. toltalt jävla känslolösa. Förstår inte vafan jag gör här. hjälp mig för fan ..
tårar hit och tårar dit, ska det verkligen vara så? tycker inte det .. och jag kan/får inte ens umgås med mina vänner pga vissa anledningar .. hur kul är det då? förlorar ju allt på det sättet ..
här sitter jag om kvällarna helt själv, kollar på tv, gör nått att äta, duschar, datan sen sover.. har jag tur har hjärtat kommit in då. känns så meningslöst alltihopa, varför sitter jag bara här?
jag vet varför egentligen .. men vafan, livet är helt enkelt inte bra utan världens bästa vän, Sara Lindén.

RSS 2.0